43-годишен полицай е намерен прострелян в колата си

Вангел Стоименов бе намерен мъртъв в личния си автомобил "Фолксваген Голф" с прострелна рана в главата. Трагедията се разигра в землището на с. Вълково, община Сандански.

43-годишен полицай е намерен прострелян в колата си

Смъртоносният куршум е забит на сантиметър от дясното слепоочие, изстрелът е произведен със служебния пистолет, намерен в дясната ръка на Вангел Стоименов.


 

Сигналът в полицията е подаден от случайно минаващ човек. Той забелязал, че капки кръв падат от носа на мъжа зад волана, а челото му е опряно в кормилото, разказва в. "Струма". По подадения сигнал около 11.00 ч. в неделя на място пристигат полицаи, които отцепват района.

 

Загиналият Вангел Стоименов е от с. Сливница, община Кресна, семеен, с две деца - син и дъщеря. Съпругата му Таня работи в Община Кресна.

 

Местните, които познават полицая, се съмняват сам да е сложил край на живота си. Всички, които познават Вангел, твърдят, че бил сериозен и видимо спокоен мъж. Стоименов бил отличен служител в системата на МВР, коректен, казват негови колеги, които също не могат да повярват, че точно той е посегнал на живота си.

Вангел е бил в платен годишен отпуск. Вчера сутринта минал през полицейското управление в Кресна да се види с колегите си.

 

Шегувал се, по нищо не личало, че след минути ще се самоубие.