Гласят Бербатов за титуляр срещу четвъртодивизионен тим

Сър Алекс Фъргюсън ще прекрати довечера замразяването на резервната скамейка на Димитър Бербатов и Майкъл Оуен в мача на Манчестър Юнайтед срещу Алдършот за "Карлинг Къп".

Гласят Бербатов за титуляр срещу четвъртодивизионен тим
Мениджърът Алекс Фъргюсън спира с дългото замразяване на Димитър Бербатов на резервната скамейка на Манчестър Юнайтед. Съра обеща, че ще заложи на Димитър Бербатов и Майкъл Оуен в днешния мач от 1/8-финалите на "Карлинг Къп" срещу Алдършот. "Червените дяволи" гостуват на четвъртодивизионния тим от 21:45 часа, като срещата ще бъде предавана директно по bTV Action.

Шотландецът коментира преди двубоя, че Бербо и Оуен, които рядко получават шанс от началото на сезона, имат нужда от мачове и затова тази вечер ще получат възможност за изява.

"В момента разполагам наистина със силен състав. В групата са 24 играчи. Някои от тях имат нужда от мачове. Бербатов и Оуен трябва да получат такива. Ще направим почти същото като в мача с Лийдс. Всички млади, които бяха включени в групата за двубоя на "Еланд Роуд", ще пътуват отново с нас. Младите са готови да заемат мястото на всеки", коментира Сър Алекс.

Както е известно, Манчестър Юнайтед елиминира Лийдс на 1/16-финалите след успех с 3:0 на "Еланд Роуд". Бербо бе титуляр и остана на терена до последния съдийски сигнал.