ВИДЕО: Какви са предстоящите проекти на Ротари клуб - Добрич

На официална церемония беше обявено новото ръководство на Ротари клуб – Добрич

ВИДЕО: Какви са предстоящите проекти на Ротари клуб - Добрич

Досегашният президент Генади Ганчев предаде огърлицата, символизираща управлението на клуба на своя наследник и вече бивш вицепрезидент арх. Надежда Пампорова. 



Тя е родена и израсла в Добрич. Възпитаничка е на Езиковата гимназия „Гео Милев“. Висшето образование е получила в УАСГ - София, със специалност Архитектура, дипломант е на катедра „Градоустройство”. Активно практикува професията си в областта на интериора, като търси връзка с природата, както и силната ù възпитателна функция.

В интервю за Добрич Онлайн арх. Пампорова сподели, че  дългосрочните й цели са развитие на алтернативните форми на образование, както и подкрепа на младежките програми на Ротари клуб - Интеракт и Ротаракт.  Новият президент има идея и за реконструкция на парка пред Ритуалния дом в Добрич, за да се обособи красиво място, на което младоженците да се снимат. 

“Смятам, че Ротари клуб има възможността  да инициира проектиране на този парк и  да започнем реконструкцията му. Това няма да стане за кратко време”, уточни арх. Пампорова. 

В заключение тя посочи, че сътрудничеството с други граждански организации също е важен приоритет. “Бихме постигнали повече, ако в сътрудничество с тях обменяме идеи”, каза още президентът на Ротари клуб - Добрич. 

Ротарианската година започва на 1 юли.