"Бакарди клуб" - Добрич беше домакин на грандиозно модно шоу

Бакарди клуб – Добрич беше домакин на регионалния и националния кръг на конкурса „Топ лицата на Добрич 2020”. За титлата се бориха 6 момичета и 4 момчета.

"Бакарди клуб" - Добрич беше домакин на грандиозно модно шоу



„Това, което правим днес е ежегодно и тече под наслов “Топ лица на Добрич – регионално и национално ниво”. Винаги сме били извън клишетата, не сме типичния моделски конкурс, който отъждествява една разходка на модни закачалки, тук говорим за модно шоу, ние сме дори повече ентъртеймъри, хора, които забавляват, и това е нещо, което ни отличава”, заяви шоуменът и организатор на събитието Димитър Увалиев.  


Специален гост на модното шоу беше малкият Божидар от Добрич, който в началото на пандемията дари парите от своята касичка за болницата в града. За благородния жест, … годишното момче получи изненада – вкусна торта и много подаръци, осигурени със съдействието на спомоществователите на конкурса. 

„Момченцето с касичката ме покори емоционално и влезе под кожата ми, тогава си записах името му и това на неговата майка и реших да ги представя пред публиката в един нетрадиционен план, защото моралният жест на едно дете, което събира по 20 – 50 стотинки за тротинетка и накрая дарява 60 лева за болницата, трогва. Такива постъпки трябва да са заразителни и затова това детенце сме се погрижили да го изненадаме с подаръци”, заяви Увалиев.


Претендентите за титлата „Мис и мистър топ лице на Добрич”  бяха оценявани от високо квалифицираното жури с председател Георги Друмев и членове представители на бизнеса в Добрич. 


Веселина Колева от „Колеви груп – Щастливите яйца на Добрич”, е част от журито на конкурса. Тя сподели, че не държи на мерките на моделите, важно е излъчването, те трябва да са усмихнати и приветливи. Според нея топ лицето на Добрич трябва да е лъчезарен и обаятелен човек. 


Компания „Колеви груп” – Добрич също се е включи към изненадата на малкия Божидар. „Много сладко детенце, чийто жест е достоен да възхити целия град и ще му поднесем най-различни изненади от различните спонсори, които на драго сърце се съгласиха да участват в представянето му пред целия град”, заяви Веселина Колева. 


Конкурсът „Топ лица на Добрич” премина в три тура. В първият претендентите  дефилираха, облечени в бански костюми по последна мода, във вторият кръг те излязоха пред публиката в елегантни вечерни тоалети, а в третият – бяха оценявани техните таланти. Те показаха завидни танцови, театрални и спортни умения.


За топ лица на Добрич в регионалната част на конкурса бяха обявени добричлиите Адриана Баева и Павел Николов.