Революционната FIFA 12 вече е в продажба

Нови възможности свързват геймърите с реалния футбол.

Революционната FIFA 12 вече е в продажба
Нова версия на най-популярната спортна игра в света вече е в продажба. FIFA 12 на Electronic Arts е достъпна за 12 геймърски платформи, вкл. за Mac - за първи път в историята на играта.

Още преди да излезе, FIFA 12 си спечели признанието на критиците за най-рейтингова спортна игра за PlayStation3 и Xbox 360. Версията бе определена за най-добра игра за конзоли по време на изложението Gamescom 2011, както и за най-добра спортна игра на E3 2011. Общо FIFA 12 вече има 23 награди.

FIFA 12 идва с революционни промени, които приближават играта още повече до реалния футбол. Сред тях са новото софтуерно ядро Player Impact Engine, системите Precision Dribbling, Tactical Defending и Pro Player Intelligence.

Налични са и нови социални възможности като EA SPORTS Football Club и FIFA Ultimate Team, които свързват играчите с реалния футбол и клубовете, обединяват приятели, съперници и милиони играчи от различни страни на света в обществото на FIFA.

Потребителите на РС и Mac за първи път могат да се състезават един с друг в мрежови мачове през интернет.

FIFA 12 за РС платформа струва €49,99 в европейските онлайн магазини. Достъпна за сваляне е демо версия на играта. У нас играта се продава от Пулсар ООД за 69,95 лв. за РС и PSP, докато цената за PS3 и Xbox 360 е 119 лв.