Ферма "Колеви" предлага безплатна доставка на яйца за хора в нужда

Семейната ферма на „Колеви Груп” - с. Дончево, с жест към хората за Великден.

Ферма "Колеви" предлага безплатна доставка на яйца за хора в нужда

В условията на извънредна ситуация в страната фирмата предлага и нова услуга - безплатна доставка за възрастни и самотноживеещи хора и майки с деца, които нямат възможност да излязат да закупят яйца за предстоящите великденски празници.


Фермата на семейство Колеви е на пазара от 1990 година и е добре позната на купувача през своята 30-годишна история. Тя се намира в с. Дончево и в нея се отглеждат 12 000 кокошки, които се хранят с качествени фуражи. От това зависи вкуса на яйцето и цвета на жълтъка.


Яйцата, които се предлагат за предстоящите великденски празници, са червени и бели - от размерите М и L. Те са с много добро качество, твърда черупка и на достъпни за гражданите цени.  Белите яйца са изключително подходящи за боядисване, понеже цветовете стават много по-наситени и ярки.

Фирма „Колеви Груп” държи изключително много на качеството на продуктите, които предлага, за да могат клиентите да са доволни и щастливи.  Собственикът на фирмата Гани Колев споделя, че именно затова мотото им е „Щастливи яйца със златни сърца”.

Във връзка с извънредното положение, свързано с COVID-19 и мерките за недопускане разпространението на коронавируса, фирмата предлага и безплатна доставка по домовете на хора в неравностойно положение, самотноживеещи възрастни и майки с деца, които нямат възможност да излязат и да закупят яйцата за предстоящите великденски празници. Призоваваме да не се злоупотребява с добрия жест.

Вашите поръчки можете да направите на тел. 0899 899 366.

Гани Колев е горд с факта, че в настоящия кризисен период, в който масово хората остават без работа, не е освободил нито един от своите работници, нито пък е намалил техните възнаграждения. Той уверява, че във фирмата се работи при изключителни мерки за сигурност.

Продуктите на „Колеви Груп” могат да бъдат открити във веригите магазини ЕРКА, ABC и Томи, както и в много от кварталните магазини в градовете Добрич, Балчик, Генерал Тошево и цялата област.