Разпределиха общинските съветници, които ще отговарят за кварталите на Добрич

13 общински съветници от Местната коалиция ДБГ (ДБГ, НДСВ,ССД, ГН) ще отговарят за кварталите на Добрич.

Разпределиха общинските съветници, които ще отговарят  за кварталите на Добрич

Основната идея е те да бъдат по-близо до хората чрез срещите, които ще се провеждат веднъж месечно. Споделените проблеми ще бъдат обобщавани и предоставяни на общинското ръководство за реакция. Отговорността на общинските съветници е съобразена с района, в който те живеят. 


13 общински съветници ще отговарят за кварталите на Добрич

От публикуваното разпределение става ясно, че за квартал “Рилци” ще отговаря Гинка Василева. Срещите с нея ще се провеждат в Народното читалище "Пробуда". За района около казармите и Рилските блокове ще бъде Петър Петров. Живеещите там ще могат да се срещат с общинския съветник в Клуб на пенсионера "Любимец" всеки последен понеделник от месеца от 17 до 18 часа.

Жителите на "Северен парк" ще могат да споделят за проблемите си на д-р Хасан Ефраимов и д-р Георги Желев. Срещите в жк “Иглика” и кв. “ Петър Сарийски” ще бъдат  водени от д-р Георги Желев.

Отговорници за района на „Христо Ботев“, „Строител“ и „Ковачев“ ще бъдат Ангел Ангелов и Велислав Даскалов. Срещите с тях ще се провеждат всяка последна сряда от месеца от 17.30 до 18.30 часа в Клуб на пенсионера "Христо Ботев" до блок 3. В жк "Балик" гражданите ще се срещат с Ивайло Петров, Гинка Василева и Ангел Ангелов.

За района от "Албените" до "Царете" е разпределен д-р Георги Желев. Живеещите там ще провеждат своите срещи с общинския съветник в Клуб на пенсионера "Димят" на ул. "Любен Каравелов" 6. 

За "Дунавите" и жк "Югоизток" ще отговаря Нивелин Радичков. Той ще се среща гражданите всяка последна сряда от месеца от 17 до 18 часа в Клуб на пенсионера "Европейски гласове" до Детската градина  № 24.

В жк „Дружба“ 1, 2 и 4 срещите с граждани ще бъдат провеждани с Михаел Игнатов и Петър Петров в бившето СОУ "Дора Габе".

За района на Червената пръст и жк „Дружба“ 3 отговорници ще бъдат Герман Германов и Павел Павлов. При проблеми в жк „Добротица“ гражданите ще могат да се обръщат към д-р Явор Милушев всяка първа сряда в месеца от 10 до 12 часа и към Невяна Люцканова от 16 до 18 часа в кафе "Фешън". 

За района на "Лозята" ще отговарят Велислав Даскалов, Михаел Игнатов и д-р Георги Желев. Срещите с тях ще се провеждат всеки последен четвъртък от месеца от 17.30 до 18.30 часа във фоайето на Дома за стари хора. 

За Централната градска част отговорност ще имат всички общински съветници от Местната коалиция ДБГ (ДБГ, НДСВ,ССД, ГН). Планира се срещите за живеещите там да се провеждат в офиса на коалицията.

Разпределението може да намерите и (ТУК). За някои от кварталите все още не е уточнетото мястото за провеждане на срещите. За информация може да се свържете със съответния общински съветник, отговарящ за района. Телефонните номера са публикувани на сайта на община Добрич.