Общинските съветници от БСП започват традиционни изнесени приемни по кварталите на Добрич

Общинските съветници от БСП започват традиционни изнесени приемни по кварталите на Добрич
В кварталите на Добрич общинските съветници от БСП ще организират изнесени приемни.

Традиционните срещи са започнали през миналата седмица, когато представители на местната власт са провели среща с живеещи на улиците „Разлог“, „Вежен“ и „Столетов“ в Добрич. Основното желание на хората там е било рехабилитация на трите улици. Споделили са за проблем, свързан с отводняването по ул. „Столетов“ и нуждата от изграждане на детска площадка. Гражданите са коментирали и необходимостта от поставяне на контейнери за биомаса, поради спецификата на района.  Проблемите ще бъдат входирани в местната администрация, за да се намерят възможности за решението им. 


Планира се изнесените приемни да се провеждат два пъти месечно.


“Целта е да бъдем по улиците между хората, а не затворени в определено помещение”, коментира областният и общински председател на БСП в Добрич Мая Димитрова, която е и председател на ОбС - Добрич. 


Гражданите могат да се свързват с общинските съветници, за да бъде предвидена изнесена приемна в техния квартал. Боян Саркизов уточни, че срещите ще се организират на  взаимно планиране с живущите на даденото място.


“Трябва взаимно да се търсим, да уточняваме, планираме и да провеждаме такива изнесени срещи”, посочи арх. Емилия Добрева.  


Очаква се следващата изнесена приемна да бъде на улица “Неофит Бозвели”, където жители са апелирали за провеждането й. 


На снимката: Мая Димитрова, Боян Саркизов и Емилия Добрева


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+