Картинг за купа "Добрич Онлайн" ще се проведе в събота

Първото за пистата в Добрич състезание организира "Добрич Онлайн".

Картинг за купа "Добрич Онлайн" ще се проведе в събота

Картинг за Купа "Добрич Онлайн" ще се проведе тази събота, 24 септември, от 10 часа на картинг пистата в двора на ПГМЕ "М. Ломоносов" (бивше ОТМ).


 

Участниците ще бъдат разделени в 3 групи - деца от 10 до 15 години, мъже над 15 години, а също така ще има надпревара и при нежния пол.

 

Регламентът предвижда във всеки кръг участниците да бъдат разделени в групи по трима, като най-бързият в 5 обиколки от всяка тройка ще продължава в следващия етап.

 

За най-добрите са осигурени купи и медали. Победителите при мъжете и жените ще получат по 100 лева от наградния фонд, а вторите - по 50 лева.

 

Много подаръци са подготвени за най-малките състезатели.

 

Освен вълнуващата надпревара, зрителите ще се насладят и на демонстрация на майсторско управление на картинг.

 

Записването се извършва в офиса на Добрич Онлайн на адрес: гр. Добрич, ул. Отец Паисий 14А, в сряда от 9 до 17.30 часа, в четвъртък и петък от 14 до 18 часа. За информация тел: 0898 675 425. Броят на местата е ограничен. Таксата за участие е 10 лева.

 

Спонсори на състезанието са фирмите "Атанасов груп", Бакарди клуб Добрич, верига супермаркети "My market", щори Катина, магазин за компютри и компютърни аксесоари "Менора" и картинг писта "Прес карт".