Алън благодари на Чък Лори, че уволнили Чарли

Актьорът Джон Крайър, който играе Алън в „Двама мъже и половина“, благодари на продуцентите на предаването, че са уволнили Чарли Шийн, защото по този начин са спасили живота му.

Алън благодари на Чък Лори, че уволнили Чарли
Алкохол, наркотици и порно - това беше светата троица на живота на Чарли Шийн, докато той все още играеше главната роля в „Двама мъже и половина". В един момент обаче всички тези купони започнаха да се отразяват както на здравето му, така и на отношението му към околните и представянето му на сценичната площадка, твърди доскорошният му партньор в сериала Джон Крайър.

По тази причина създателите на шоуто Чък Лори и Лий Аронсон са направили най-доброто за Шийн, като са го уволнили и са го „свалили на земята", смята още Алън и им благодари за трудното решение.

„Длъжен съм да благодаря на всичките мои колеги, с които съм работил през последните осем години. Благодаря и на Чарли Шийн, който ми даде толкова много в професионален план. Наслаждавах се на всяка секунда с него.", разказа Крайън по време на речта си, след като получи собствена звезда на Алеята на славата.

Припомняме, че вчера започна деветият сезон на „Двама мъже и половина" - този път без Чарли Шийн, като главната роля вече се изпълнява от Аштън Къчър. Информацията за броя на зрителите в САЩ, които са гледали пилотната серия, все още не е изнесена публично, но очакванията са за изключително висок шеър.