Коледната магия завладя талантите от Студио за поп-рок певци „Сарандев” (+СНИМКИ)

Младите таланти от Студио за поп-рок певци "Сарандев" се представиха в бляскав коледен концерт на сцената на Младежкия център в Добрич.

Коледната магия завладя талантите от Студио за поп-рок певци „Сарандев” (+СНИМКИ)



В навечерието на Коледа талантливите певци заблестяха с празнично сияние и покориха публиката с красиви гласове.  

Вокалният педагог на Студио за поп-рок певци „Сарандев” Елена Карабельова определя отминаващата година като много добра и успешна за младите таланти. Тя изрази надеждата си 2020-а да бъде също толкова ползотворна.  „Коледа е нещо много съкровено, защото носи надежда и спасение за всички хора по света. Пожелавам на децата да са здрави, да работят с вдъхновение, да са упорити, да правят нещата с хъс и ентусиазъм и да вярват в чудеса, защото те са реалност”, каза тя. 

„Коледният концерт е един от най-прекрасните, които правим, аз изпълних песен от репертоара на Майкъл Бубле - To Be Loved. Това е едно от любимите ми парчета и се надявам да се хареса на всички”, сподели един от талантливите певци Александър Петров. Той изказа благодарност към своя преподавател Елена Карабельова за опита и пътя, който заедно са извървели, до големите постижения.


Рая е пее в „Сарандев” от 3 години. Тя сподели, че чрез музиката изразява своите емоции, вълнения и приключения. „Вярвам в коледните чудеса, защото за мен едно от тях се сбъдна преди 3 години, когато започнах да пея в Студио „Сарандев””, сподели младата певица.


Всички присъстващи имаха възможността да се насладят на прекрасни коледни песни, разнообразие от български и чужди хитове, парчета на френски, италиански и сръбски език и ансамблови изпълнения.