"Беше ми 100лично" ще представи днес Димитър Иванов в Добрич

Актьорът Димитър Иванов - Капитана и неговата антиподна шоу-половинка Бай Тъньо ще забавляват добричката публика с представлението си "Беше ми 100лично"

"Беше ми 100лично" ще представи днес Димитър Иванов в Добрич

След успеха в "Шоуто на Слави", покоряването на сцени и телевизионни предавания, първият български вентролог Димитър Иванов - Капитана и неговата антиподна шоу-половинка Бай Тъньо тръгват на дълъг куклоносен поход с участия в над 15 града, на които ще споделят своите столични впечатления от първо лице.


“Аз, Бай Тъньо, имам честта да ви поканя да дойдете на моето участие с протежето ми Димитър Иванов - Капитана. Аз в ролята на голямата звезда и той в ролята на първия венеролог сме Ви подготвили 100лични истории. Голяма работа ви казвам. Животът в столицата въобще не е такъв, какъвто си го представяте и се чувствам длъжен да ви предупредя и образовам докато е време”

В представлението ще бъдат дадени отговори на въпроси, сред които защо се прескачат трамвайните линии, защо трябва да се продупчи билетът от градския, кое точно е центъра на столицата и много други, които хората не се замислят да си зададат сами. 

На 11 ноември в Общинския младежки център в Добрич от 19 часа присъстващите ще станат свидетели на хумора на Димитър Иванов с вентрологичното му шоу.