Волейболистите гостуват на „Левски“

Диагоналът Жулиен Георгиев остава извън сметките за „сините“

Волейболистите гостуват на „Левски“

Лидерът във временното класиране в Суперлигата на България по волейбол – тимът на „Добруджа 07“ влиза в серия от няколко сериозни изпитания. Първото от тях е със състава на „Левски“, като срещата от V кръг със „сините“ е утре от 18,30 часа в зала „Универсиада“. Добричлии са начело в подреждането с пълен актив от точки и без загубен гейм. Столичани от своя страна са в долната половина на таблицата с една победа и три загуби в актива си. Първият успех за сезона на „Левски“ стана факт едва в предния кръг в залата на „Монтана“.



Старши треньорът на добричлии Пламен Христов няма да разчита в София единствено на Жулиен Георгиев. Диагоналът продължава да лекува травма в глезена, като надеждите са той да е на линия за следващото домакинство срещу „Хебър“ /Пазарджик/. Извън този кадрови проблем, настроението в добруджанския лагер е добро, а очакванията на привържениците на отбора са той да продължи победния си път.
Програма за останалите двубои от V кръг в Суперлигата при мъжете - 8.11 /петък/, 18,00 ч.: Черно море /Вн/ - Нефтохимик /Бс/, Славия /Сф/ - Дунав /Рс/; 18,15 ч. - Марек /Д/ - Арда /Кж/; 18,30 ч. - Хебър /Пз/ - Монтана; 9.11 /събота/, 18,00 ч.: Пирин /Р/ - ЦСКА.