Балтич още мълчи за sms-ите

Изгоненият селекционер на женския волейболен тим Драгутин Балтич продължава да мълчи дали е пращал похотливи SMS-и на волейболистките си, които със сигурност не са пуснати от неговия телефон.

Балтич още мълчи за sms-ите
Мистерията около похотливите SMS-и към волейболните националки Христина Русева и Цветелина Заркова продължава. Както е известно, заради тях селекционерът Драгутин Балтич бе изгонен от представителния тим, а на негово място бе сложен довчерашният му помощник Димо Тонев.

Според проверка на федерацията SMS-ите не са пратени от номера на Драгутин Балтич. Волейболистките обаче показаха получени SMS-и с похотливо съдържание.

Така остават вариантите Балтич да е пуснал около 2.00 сутринта поканата за секс в неговата стая от свой втори телефон, да го е направлил през интернет или някой да го е "имитирал" през интернет. Както се знае, от интернет сайт може да изпратиш SMS от който искаш номер до който искаш получател. Услугата струва 28 стотинки, а регистрацията е изключително лесна и се прави за няколко минути.

Уволненият Драгутин Балтич до момента не е излязъл официално да заяви пращал ли е съобщения, или не, а директно си вдигна багажа за Словения.