Професионалисти и млади хора в листата на БСП за Община Добричка

Коалиция БСП за България откри официално предизборната си кампания в община Добричка.

Професионалисти и млади хора в листата на БСП за Община Добричка

На събитието бяха представени кандидатът за кмет и водач на листата на социалистите Соня Георгиева, кандидатите за съветници на Община Добричка, както и тези за кметове на населени места.


Сред официалните гости бяха народният представител Даниел Петков, областният и общински председател на БСП в Добрич Мая Димитрова и председателят на младежкото обединение Десислава Трифонова.

„Днес заставаме пред вас, за да заявим ясно и категорично, че ще се борим за по-добър живот в общината, за по-смислен за нашите млади хора. Шансът спохожда подготвените, аз зная, че ние сме такива, нека го докажем”, заяви председателят на социалистическата партия в община Добричка Надежда Василева.

Тя представи пред присъстващите кандидата за кмет на Община Добричка и общинските съветници. 

„Моята цел и основна задача в тази кампания е преди всичко да спечеля доверието на хората, защото само с доверието и вярата им в мен, в нас, в политическата сила, която представлявамеможем да продължим напред и наистина да работим за един по-добър живот в община Добричка, вървим към успеха обединени и силни”, заяви кандидатът за кмет и водач на листата на коалиция БСП за България Соня Георгиева.

Кандидатите за общински съветници Петко Игнатов, д-р Даниела Йорданова, Йордан Йорданов, Теодора Василева, Донко Марев, Георги Драгнев, Веселина Василева, Теодора Иванова, Ярослава Василева, Иван Димитров,  Женя Янакиева, Кристина Костова, Пламен Лолов, Дамян Михайлов, Ганка Стоянова, Петър Койчев, Анифе Карани, Маргарита Стоянова, Живко Желев и Неджметин Аптраим представиха акцентите и приоритети си през следващия мандат. 

„Тази листа е изпълнена с професионалисти и млади хора с много енергия. Аз се гордея с този екип и вярвам в победата на 27 октомври, с номер 56”, каза в заключение Надежда Василева. 

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!