Ученици от Добрич с кампания #ОпознайДобрич

Ученици от СУ „Св. св. Кирил и Методий” започват кампанията #ОпознайДобрич на 25 септември

Ученици от Добрич с кампания #ОпознайДобрич

Целта е да бъдат популяризирани туристически забележителности на Добрич. Възпитаници на преподавателите Саша Василева и Иванка Трифонова от 11 и 12 клас към Средното училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Добрич, които са лауреати от множество конкурси, ще запознават гостите на града и добричлии с интересни факти от историята на туристическите обекти в Добрич. Те ще разпространяват и новата туристическа карта на областния град.
„ПОПИТАЙ МЕ ЗА ... ДОБРИЧ“ е инициатива на информационна агенция BGtourism.BG, с подкрепата на Община Добрич и Общинския съвет. В празничния ден гостите на града ще научават интересни факти не само за туристическите забележителности, но и от историята на Добрич.

Събитието е част от кампанията на BGtourism.BG #ОпознайДобрич, като целта е повече наши сънародници да проявят интерес към областния административен център в Североизточна България и туристическите обекти в него. Всеки, който желае да се включи в инициативата, може да си направи снимка пред туристическа забележителност в Добрич, да я качи в своя профил в социалните мрежи и да напише #ОпознайДобрич. 

Началото на кампанията е на 25 септември в 8.30 часа пред паметника на генерал Иван Колев.