Депутати от ГЕРБ подаряват куклени спектакли на най-малките жители на Добрич

Две куклени представления подаряват на децата на Добрич народните представители от ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова по повод празника на града - 25 септември.

Депутати от ГЕРБ подаряват куклени спектакли на най-малките жители на Добрич

На 23 септември, от 11 часа в залата на Държавен куклен театър „Дора Габе“ ще се състои предпремиерата на новия спектакъл „Вълкът и седемте козлета“.


Режисьорът Даниела Христова работи с актьорите Теодора Желева, Росен Радев и Валентин Иванов. Драматизацията на „Вълкът и седемте козлета“ е дело на Теодора Попова – Лазарова. Сценографията е поверена на Наталия Гочева, а музиката – на Владимир Джамбазов. Входът e свободен.

В Деня на Добрич – 25 септември, малки и големи ще могат да се забавляват с кукления спектакъл "Лека нощ, съкровище!". Той ще се играе на открита сцена на площад „Свобода“ от 16 часа.

Спектакълът е по текст на Теодора Попова – Лазарова, а режисьор е Румен Куртев. Сценография и кукли са дело на Елисавета Качулева, музиката е на Пламен Мирчев – Мирона. Участват Ренета Николова, Мила Боянова, Росен Радев.