Кирил Добрев: Националният съвет на БСП подкрепя единодушно кандидатурата на Нина Ставрева за втори мандат

Националният съвет на БСП проведе заседание, на което всички присъстващи единодушно са дали своята подкрепа за кандидатурата на Нина Ставрева за кмет на Община Каварна.

Кирил Добрев: Националният съвет на БСП подкрепя единодушно кандидатурата на Нина Ставрева за втори мандат

На 3 септември с нито един глас против или въздържал се Националния съвет на БСП заяви категоричното си съгласие и одобрение Нина Ставрева да се бори за втори мандат като кмет на крайморската община. Това каза за Добрич онлайн зам.-председателят на БСП и председател на предизборния щаб на левицата Кирил Добрев.



Самият факт, че Каварна се възражда, че има нов облик и че хората застават зад Нина Ставрева кара нас политиците от централата на „Позитано” 20 да вярваме в нейния успешен втори мандат”, заяви той.

Кирил Добрев даде високата си оценка за направеното през последните 4 години от кмета Нина Ставрева и заяви, че очакванията му са още на първия тур на предстоящите на 27 октомври местни избори тя да бъде избрана за втори мандат.

Конференцията и партията даде изключително висока оценка на мандата, който Нина Ставрева направи като кмет на Община Каварна и я подкрепя единодушно за втори мандат”, допълни той.