Ирена Иванова от Добрич спечели “Мис Созопол”, ще се представи на „Мис България“

19-годишната Ирена Иванова от Добрич е спечелила титлата “Мис Созопол”, с която ще представи града на националния конкурс “Мис България”.

Ирена Иванова от Добрич спечели “Мис Созопол”, ще се представи на „Мис България“

В състезанието общо са участвали 11 момичета, а събитието се е провело на 1 септември в приятната атмосфера на Замъка в Равадиново. 



Специално за конкурса е пристигнала последната носителка на "Мис Китай 2019“ Роузи Джу Син. Конкурсът е преминал в три тура. Участничките са дефилирали с бански, рокли, палта и вечерни тоалети. Сред журито и гостите са били много бивши и настоящи миски. 

Ирена Иванова сподели за Добрич Онлайн, че любовта й към Созопол и Стария град са я подтикнали да се включи в надпреварата за титлата. Освен това има леля, която живее там, и обича да посещава града.

Това е първото й участие в подобен конкурс. “Изобщо не очаквах да спечеля. Излязох на подиума, забавлявах се и просто бях себе си. Исках да го изживея като емоция, която беше страхотна”, каза тя.


Ирена сподели, че след участието и победата й в конкурса, се чувства по-уверена. Освен това на събитието тя е била избрана от “Malvina”, “Prime” i “Verano azur” за рекламно лице.

Като любопитен факт Ирена посочи, че е била най-високата участничка - 1,75.

Ирена Иванова от Добрич е завършила в Средното училище “Св. Климент Охридски” в паралелка за Компютърен дизайн и фотография. Занимавала се е с художествена гимнастика. От осемгодишна играе народни танци, които тренира и до днес. Освен това посещава фитнес и се стреми към здравословен начин на живот. 

Тази година Ирена ще бъде първи курс в Икономическия университет във Варна със специалност Аграрен бизнес.