С богат концерт Детска ясла № 4 отбеляза 45 години щастливо детство (+СНИМКИ)

Детска ясла „Щастливо детство“, с директор Галина Маринова, организира концерт по повод 45-годишнината от създаването си, което е било през 1 974 година на 6 април.

С богат концерт Детска ясла № 4 отбеляза 45 години щастливо детство (+СНИМКИ)




На празничното събитие днес присъства и кметът на Добрич Йордан Йорданов, който отправи приветствено слово. Той благодари на екипа на Детската ясла за полаганите грижи от страна на преподавателите към децата през годините.



“Всеки рожден ден е щастливо събитие, изпълнено с вълнения и приятни емоции. Днес ще се опитаме да се върнем половин век назад с песните и танците, които децата са подготвили с труд и старание”, казаха водещите.



Програмата започна с Танца на моряците, представен от децата, които през 2017 година са се присъединили към семейството на ДЯ “Щастливо детство“ от сградата на улица “Вардар”.



На концерта поздрави с танци, песни и настроение отправиха и деца от други детски заведения в Добрич, в резултат на създадените приятелства между тях.



Присъстващите се насладиха на богата програма, благодарение на старанието, полагано от преподавателите, които учат децата на обич към изкуството.