Валери Симеонов: Ние не сме хора на приказките, а хора на действието и точно такива хора трябва да има в Европейския парламент

Валери Симеонов и Йордан Апостолов от НФСБ се срещнаха с граждани на Добрич, за да отчетат свършеното от тях в 44-то Народно събрание.

Валери Симеонов: Ние не сме хора на приказките, а хора на действието и точно такива хора трябва да има в Европейския парламент

Депутатът от НФСБ в 44-то Народно събрание Йордан Апостолов заяви пред гражданите на Добрич, че предстоящите избори за Европейски парламент са много важни, защото от тях зависи да имаме национално отговорно представителство в Европейския съюз.

Апостолов припомни, че голямата тема за българските превозвачи и плана на Макрон, раздухана много в предизборното време, е трябвало да бъде повдигната от българските евродепутати в зародиша й, още преди четири години. „Историята на моя род е тясно и кръвно свързана с Добрич и с Добричката епопея, в която моят дядо Петко Станкулов, се е борил в състава на Втора батарея към Шеста Бдинска пехотна дивизия“ , заяви от трибуната Валери Симеонов. По думите му, това е била и причината да се заеме с построяването на паметника на ген. Иван Колев в Добрич. „Горд съм, че с помощта на Йордан Апостолов и още няколко истински българи, между които и синът на Николай Хайтов, Александър Хайтов (скулптор на статуята) успяхме да създадем този мемориал, който чакаше своето изграждане точн осто години.“

Водачът в листата  за Европейски парламент на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“ Валери Симеонов припомни, че в устава на НФСБ не е заложено да си бъдат полезни един на други, а да бъдат полезни на майка България. „С тази кауза влязохме в 43 и 44-то Народно събрание, с нея влязохме и в коалиция с управляващата партия ГЕРБ, като по този начин направихме своя политически компромис, за да не остане България без правителство през март 2017 година.“   

Лидерът на НФСБ уточни, че не заради желание за власт са влезли в Парламента, а от желание по този начин да успеят да изпълнят поне част от своята политическа програма. „В навечерието на предстоящите Европейски избори ние имаме самочувствието на хора, които очакват българският избирател да им даде оценка за свършената работа! Ако българският избирател иска да има дейни хора в Европарламента, той трябва да избере  „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“ и да гласува с бюлетина №1!“  Депутатът отново припомни постиженията на НФСБ по време на двугодишното същестувване на 44-то Народно събрание.

На първо място изграждането на оградата с южната ни съседка Турция, благодарение на което в България днес няма бежанци. Въвеждането на ред по българските курорти след масовите проверки, които лично се ръководеха от Валери Симеонов. „Успяхме да съдействаме на средния и дребния бизнес и да бъдат спасени цели браншове от закони, които бяха предназначени да ги ликвидират. Благодарение на Йордан Апостолов, успяхме да променим и Закона за арендата и Закона за земеделските земи, така че да можем да помогнем на дребния земеделски стопанин.“ Като успех на НФСБ Валери Симеонов изтъкна и изграждането на мост между България и българските общности зад граница, част от които са били забравени.

Вече пета година цената за битовата електроенергия  не е променяна, отново благодарение на ефективните действия на депутатите от НФСБ. С тези и още примери Валери Симеонов отново заяви, че в Европейския парламент трябва да влязат хора не на приказките, а на действията, защото той е основният законодателен апарат.

 „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)”  се явяват на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в изборната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!