Волейболистите нямат право на грешка при предпоследното препятствие

Възелът в Суперлигата се заплете след победата на „Левски“ над „Нефтохимик“

Волейболистите нямат право на грешка при предпоследното препятствие

Волейболистите на „Добруджа 07“ имат да преодоляват две последни препятствия до края на редовния сезон в Суперлигата на страната при мъжете. Избраниците на треньора Пламен Христов са мотивирани да се поздравят с победи в тези двубои, за да могат да се сдобият с домакинско предимство в 1/4-финалните плейофи.



Първото изпитание на мрежата е утре в зала „Септември” в Разлог срещу „Пирин”. Началният час на срещата в Югозападна България е 18,30. Добричлии се оправиха за Разлог преди ден, като днес в късния следобед имаха насрочена тренировка в залата на съперника. Наставникът на гостите ще разчита на наличните състезатели, преодолели в предния кръг у дома лидерите от „Хебър” /Пазарджик/.

Възелът за челните позиции преди плейофите се заплете още повече, след като тази вечер „Левски“ спечели с 3:2 в София срещу „Нефтохимик“ /Бургас/. Отделните части бяха измъкнати от столичани след 25:22, 21:25, 27:25, 20:25 и 15:13 точки. Във временното класиране бургазлии излязоха трети, а непосредствено след тях са „сините“ и „Добруджа 07“.
На 15 март в зала „Добротица” гостуват съседите от „Черно море” /Варна/ за мач от заключителния ХХII кръг.