Кандидатстудентска борса ще се проведе на 11 и 12 март в Младежкия център в Добрич

За 25–а поредна година Община Добрич и Сдружение “Кандидатстудентска борса” – София организират борса за кандидат–студенти в Общинския младежки център. Тази година тя ще се проведе на 11 и 12 март.

Кандидатстудентска борса ще се проведе на 11 и 12 март в Младежкия център в Добрич

Официалното откриване е на 11 март от 12.00 часа.В борсата ще вземат участие 16 висши училища, образователни организации и фирми. Сред тях са Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”; Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”; Висше военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров”- Варна; Нов български университет – София; Русенски университет “Ангел Кънчев“; Софийски университет „Св. Климент Охридски“ – София; Стопанска академия “Димитър Ценов“-Свищов и др.

На борсата кандидат-студентите ще получат информация, консултации и съвети от специалисти от висшите училища за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване; за програмите за подготовка на приемните конкурсни изпити; за предварителните и редовните изпити, за признаването на зрелостните изпити, битовото устройване на студентите, социалните придобивки и др. Абитуриентите, които ще завършват тази учебна година в Добрич са 727.

ПРОГРАМА на Кандидатстудентската борса в гр. Добрич:

11 март 2019 г. - от 12.00 ч. до 17.00 ч.

12 март 2019 г. - от 09.00 ч. до 14.00 ч.