Николета и Джулиес се включват в благотворителния концерт за изграждане на новия храм в Добрич

Николета Николова заедно с дуетния си партньор Джулиес ще пеят благотворително за изграждане на новия храм “Свети Лука Кримски“ в ж.к. „Добротица“, съобщи за Добрич Онлайн изпълнителката.

Николета и Джулиес се включват в благотворителния концерт за изграждане на новия храм в Добрич

Благотворителното събитие ще се проведе на 12 април, петък, от 18 часа в спортна зала „Добротица“. Припомняме, че в него участие ще вземат изпълнители, родом от Добрич - Преслава, Миро, Ваня Вълкова, Ивелина Колева, Елена Георгиева, Александър Петров, ПФА “Добруджа“ с главен художествен ръководител Стоян Господинов. Целта е събиране на средства за строителство на храм “Свети Лука Кримски“.



Както Добрич Онлайн писа покани могат да бъдат закупени от във веригата магазини АБЦ Маркет от  17 до 20 часа. Цената е 15 лева за покана. Отец Петър също ще продава билети на центъра срещу Високото тяло.

Около 20 000 лева вече са събрани за построяването на храм “Свети Лука Кримски“. Изграждането му ще струва около 700 000 лева. Църквата ще е в габарити 258 квадратни метра, с височина 16 метра. Проектът е на арх. Петър Николов, конструктор ще бъде Пенчо Кеванов, и двамата работят благотворително за църквата. 

Църквата носи името на  канонизиран кардиохирург от Украйна - Свети Лука Кримски.