Изненади за лидера в Суперлигата подготвят волейболистите

600 деца могат да наблюдават оспорваната среща в зала „Добротица”

Изненади за лидера в Суперлигата подготвят волейболистите

Нова порция оспорвани и интригуващи срещи предоставя на вниманието на любителите на волейбола ХХ кръг в Суперлигата на България при мъжете. Вниманието е фокусирано върху мача в зала „Добротица”, където в петък /1 март/ един срещу друг на мрежата от 18,30 часа се изправят съставите на „Добруджа 07” и „Хебър” /Пазарджик/.



Изходът от сблъсъка е важен и за двата отбора, които два кръга преди края на редовния сезон искат да се наредят на по-добри изходни позиции в плейофната фаза. Гостите от Пазарджик са водачи в класирането, като не крият, че желаят да съхранят лидерството до 15 март. Добруджанци са пети във временното подреждане, но избраниците на треньора Пламен Христов също са с амбиции да се придвижат по-напред. За достигане до успех в мача домакините отново ще разчитат на подкрепата на верните си привърженици.

В тази връзка от ръководството на ВК „Добруджа 07” са решили да предоставят на децата от школата и ученици от СУ "П. Р. Славейков" специални покани. Безплатните пропуски за двубоя са 600, като идеята е да се предизвика интерес към спорта и в частност волейбола от страна на подрастващите. Плюс това от Фен-клуба също правят необходимото, за да привлекат още повече зрители за важния двубой, като са организирали томбола с примамливи награди. Освен фланелка с номера на капитана Велизар Чернокожев, са предвидени ваучери за пазаруване в обекти на част от спонсорите на ВК „Добруджа 07”, както и други предметни награди. Талончето за участие е с цена 1 лев. Срещата в добричката зала „Добротица” е включена в програмата за пряко излъчване по „Диема Спорт 2”.