Безплатен лагер за бъдещи предприемачи организират в Добрич

Стартира петдневна академия за придобиване на предприемачески дух и знания

Безплатен лагер за бъдещи предприемачи организират в Добрич

Лагерът за бъдещи предприемачи ще се проведе от 13 до 17 март в интерактивния кабинет на Регионална библиотека “Дора Габе”. Участието става чрез предварително записване, което може да направите  (ТУК).



Лагерът е предназначен за младежи, които искат да стартират собствен бизнес, да развият своята идея за разработването на продукт или услуга, като черпят опит и знание от хора с богат бизнес и предприемачески опит. Ще бъдат разгледани интересни теми, свързани с предприемачество и маркетинг.

Обучители и мотиватори ще са Христо Нейчев и Християн Танев.

Христо Нейчев е с 16-годишен предприемачески опит. Той е lean и agile консултант, фокусиран върху реализиране на нови идеи на глобалните пазари. Има интереси в крипто, мобилни, VR/AR и технологиите на бъдещето. SaaS и Freemium експерт, запален геймър. Фен е на екстремните спортове. Мотивационен тренер и консултант.

Християн Танев е с опит над 20 години като мениджър, консултант и тренер в различни бизнес организации. Последните пет години активно работи като ментор и оперативен мениджър на редица стартъп компании в България. Насочен е към стратегическо консултиране, бизнес моделиране, управление на промяната, развитие на лидери и екипи, Customer experience. Християн активно практикува екстремни спортове - катерене, ски и планинско бягане.

Участниците трябва да са на възраст между 18 и 28 години със завършено средно образование, може да бъдат студенти, безработни или на трудов договор, но да нямат собствена фирма. 

Обучителният лагер е напълно безплатен и се провежда по проект "Млади предприемачи, подготвени за собствен бизнес” по ОП РЧР 2014-2020, процедура „Подкрепа за предприемачество“. Договор за предоставяне на БФП по ОП РЧР № BG05M9OP001-1.023-0048-C01. Водещ партньор е „ЕКСПЕРТ ПАРТНЪРШИП“ EООД.