Голям интерес от страна на добричлии по повод откриването на LC Waikiki (СНИМКИ)

LC Waikiki отвори врати в Добрич. Магазини на модната верига за дрехи и аксесоари има в девет града в България, а този в Добрич е 19-ият за страната.

Голям интерес от страна на добричлии по повод откриването на LC Waikiki (СНИМКИ)



Добричлии с нетърпение очакваха да бъде прерязана червената лента и официално да бъде открита една от най-любимите им марки за дрехи и аксесоари. Магазинът на LC Waikiki е подходящ за задоволяване претенциите на абсолютно цялото семейство. 



Припомняме, че в дните петък, събота и неделя е предвидена промоция. Всеки, закупил четири продукта от LC Waikiki, ще заплати само три. Безплатният артикул ще бъде този с най-ниска цена.



Залагаме на двете основни предимства - добро съотношение цена - качество и добро обслужване. Считаме, че политиката ни, която е насочена към задоволяване на нуждите на цялото семейство с облекла и аксесоари, предлага възможност на клиентите да пазаруват на достъпни и добри цени, каза Владислав Танчев, управител на компанията за България.



Избрахме Добрич, защото компанията присъства вече 9 години на пазара. Имаме успешен бизнес. Считаме, че след откриване на магазини в големите градове, сега сме в така наречената втора вълна на експанзия. Ще отваряме търговски обекти, където има население между 50 000 и 100 000 жители, обясни Владислав Танчев. По негови думи Добрич и региона, предлага население, което отговаря на критериите и изискванията. Той допълни, че са намерили и добра локация. С наемодателите успяхме да направим взаимоизгодни условия. Това предопредели избирането на Добрич като 19-а локация за LC Waikiki в България, уточни управителят на компанията.



Както Добрич Онлайн писа в магазина в Добрич ще работят 15 служители. 



Надяваме се, че бизнесът ще се увеличава. Това означава, че броят на работните места ще се покачва, коментира Владислав Танчев. Той сподели, че инвестициите в магазините на веригата за дрехи и аксесоари са около 500 хил. евро, което предимно включва декорация, мебели, осветление, плюс стоката, което е допълнителна сума. 



Магазинът се разпростира на 1 200 кв. метра, като това не включва складовото стопанство.



За първи път в Добрич има толкова голям магазин за дрехи. Радвам се, много неща ми харесват, каза Кристина, една от първите клиентки. Тя добави, че познава марката на LC Waikiki от магазина в град Варна, откъдето преди е пазарувала. 



Кристина е рускиня, която живее в Добрич. Тя коментира удобството от откриването на LC Waikiki в Добрич и факта, че вече няма да се налага да ходи до Варна, заедно със своето семейство.



Припомняме, че магазинът се намира на ул. „Околовръстен път“, до датската верига Jysk и CarpetMax.