Добричлия и негов колега са номинирани за най-добър режисьор на 2018 година

29-годишният Петко Андонов от град Добрич и 26-годишният Стефан Маринов от Сливен се срещат в София, където започва съвместната им работа като режисьори.

Добричлия и негов колега са номинирани за най-добър режисьор на 2018 година

„В този ден Стефан Маринов, Buddubbaz, ми каза - вземи малко снимай и ти, че се изморих, хем да те видя какво правиш. След няколко кадъра той изпадна в шок. Отиде при останалите, които участваха в процеса и каза - хора, този човек ме вкара в малкият си джоб. Беше много впечатлен от мен. Освен това си паснахме и като хора. И така всичко започна... „, разказва в интервю за Добрич Онлайн Петко Андонов



Двамата работят съвместно от две години, като снимат музикални проекти на СкандаУ, Pavell & Venci Venc', Plamen & Ivo и много други изпълнители.

Петко Андонов и Стефан Маринов са номинирани в категория за най-добър режисьор на 2018 година в класация на http://www.359awards.com

Годишните хип-хоп награди са подбрани в 22 категории, свързани с музикалната сфера. Те се селектират на база официалната годишна класация БГ ТОП 10 в онлайн подбора на сайта www.359hiphop.com и youtube канала на медията. 

Гласуването става онлайн или чрез изпращане на съобщение. Ако желаете да подкрепите Петко Андонов и Стефан Маринов, може да го направите като изпратите съобщение с текст HIPHOP 52 на номер 1915 или да дадете своя глас онлайн.

Могат да бъдат изпратени до пет съобщения от един номер. Онлайн всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване, съобщават от 359awards.com. 

Подаването на гласове става до 3 февруари в 00.00 часа, а награждаването ще се проведе на 7 февруари в София.