Управителят на LC Waikiki: Смятаме, че добричлии биха се възползвали от магазина, градът има потенциал

19-ият магазин на модната верига за дрехи и аксесоари LC Waikiki ще отвори врати в Добрич. Той ще се намира на ул. „Околовръстен път“, до датската верига Jysk и CarpetMax.

Управителят на LC Waikiki: Смятаме, че добричлии биха се възползвали от магазина, градът има потенциал

Разговаряме с Владислав Танчев, управител на компанията за България, за предстоящото откриване на желания от много добричлии магазин на LC Waikiki.



Има ли конкретна дата за откриването на веригата?
Все още няма. Това е свързано с процеса по оборудване на магазина, но най-вероятно ще бъде около средата на януари месец.

Колко голям ще бъде магазинът?
Около 1 000 кв. м, тоест стандартен магазин на LC Waikiki.

Какъв ще бъде броят на персонала?
Конкретната бройка в крайна сметка не винаги зависи от нашето желание, а от това какво предлага пазарът. Очакванията ни са да имаме минимум  15 – 20  служители.

Предполагам, че предлаганите стоки ще бъдат със същото разнообразие, както в останалите градове.
Да, точно така.

Как взехте решението да отворите магазин в Добрич?
Ние считаме, че Добрич е достатъчно голям град, който предлага потребители, които биха се възползвали от магазина на LC Waikiki. Смятаме, че Добрич като град има достатъчно потенциал. В момента стои доста добре икономически. Поради тази причина намерихме добър наемодател в лицето на Carpet Max. Считам , че бихме развили успешен бизнес в Добрич. Липсата на основната ни конкуренция би направил бизнеса ни още по-успешен. 

Защо избрахте магазинът да се помещава точно на това място?
За нашия бизнес модел търсим да бъдем лесно достъпни. В Добрич не открихме  други подходящи площи, които да отговарят на нашите стандарти по отношение на техническата обезпеченост. На избраното от нас място оперират други четирима добри търговеца – Jysk, CarpetMax, Mr. Bricolage и Технополис, което прави мястото един вид удобен ритейл парк. Не само жителите на Добрич, но и на околните населени места биха могли да идват лесно и да пазаруват.

Очаквате ли да има интерес към магазина в нашия град?
Разбира се, иначе не бихме го отворили.

Планирате ли промоции за откриването на LC Waikiki?
Политиката ни е да предлагаме добъро клиентско преживяване в машите магазини. Винаги се стремим откриването да бъде атрактивно. Все още е малко рано да кажа каква точно промоция бихме имали, но със сигурност ще има такава. Ще редлагаме и традиционните за марката седмични намаления. Рецептата за успеха на компанията ни е винаги да предлагаме нещо, което е изгодно за клиентите. Поради тази причина те винаги идват и проверяват при нас по-често, отколкото в другите магазини. Знаят, че винаги могат да намерят стока с добро качество на достъпна цена. Със сигурност и за Добрич ще предложим атрактивни предложения. Ценовата ни политика не е свързана с определен град или регион. Цените в магазините на LC Waikiki навсякъде в страната са еднакви. Търговската ни политика за намаленията също е една и съща. Месец януари е зимният период на отстъпки, който започва от средата на декември и приключва около средата на февруари. За жителите на Добрич и региона със сигурност ще има добри оферти през януари, когато е откриването.

„Вярваме, че Добрич като град ще продължи да се развива с позитивни и подходящи тенденции. Това би направило нашия бизнес модел още по-устойчив в един такъв град. Смятаме, че марката се приема много добре в България и има сериозен потенциал за развитие. През 2019 година след Добрич планираме да отворим още два или три магазина в страната. Плановете на компанията са да продължава с успешното и устойчиво развитие в и да допринася за това хората да имат повече избор и възможност за добри покупки на изгодни цени“, сподели пред Добич Онлайн Владислав Танчев. 

Снимка: borbabg.com