Отменя се гостуването на Стоянка Мутафова в Добрич по здравословни причини

Гостуването на голямата актриса Стоянка Мутафова в Добрич, насрочено за днес, се отменя, съобщи мениджърът й Евгени Боянов.

Отменя се гостуването на Стоянка Мутафова в Добрич по здравословни причини

„Госпожа Стихийно бедствие” трябваше да пътува за Добрич, заедно с дъщеря си Мария Грубешлиева - Муки, и екипа си, за да представят в залата на Общинския младежки център „Захари Стоянов” автобиографичната й книга „Добър вечер, столетие мое!” Гостуването й бе по покана на народните представители от ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.


След възникнал инцидент вчера, личният лекар на актрисата е настоял тя да преустанови за няколко месеца всички свои изяви.

През август, отново по здравословни причини, г-жа Мутафова отмени гостуването си в Добрич. След близо двумесечна пауза, която си наложи, преди седмица тя фиксира нова дата за гостуването си в Добрич и чакаше с нетърпение срещата с публиката в сърцето на Златна Добруджа.

Здравословното й състояние обаче налага актрисата, която е на почти 97 години, да си даде почивка.

Ето какво сподели тя вчера в официалната си страница във фейсбук.

„Уважаема публика, с огромно неудобство и извинение съобщавам, че поради нелеп инцидент от тази сутрин, който отново ме изкара извън релси здравословно и психически, ще трябва да преустановя за няколко месеца всички мои изяви, по настояване на личния ми лекар. Изказвам своите извинения, че за втори път няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, така и на прекрасните организатори, които вложиха толкова труд и старание! Аз съм също много разочарована като вас, но явно трябва да се кротна на моите почти 97 години! Бъдете здрави! Ваша: Стоянка Мутафова”

Организаторите на събитието поднасят извиненията си на публиката в Добрич, която с нетърпение очакваше срещата с любимата актриса. И пожелават скорошно възстановяване на забележителната Стоянка Мутафова.