Къчър ще е лигльо милиардер в Двама мъже и половина

Ролята на Аштън Къчър в новия сезон на „Двама мъже и половина“ ще бъде на интернет-милиардер с разбито сърце. Смъртта на чичо Чарли пък е 100% сигурна, като пилотният епизод на сезона вероятно ще започне с неговото погребение.

Къчър ще е лигльо милиардер в Двама мъже и половина
Аштън Къчър, който замени Чарли Шийн по-рано тази година след конфликта на звездата със създателя на сериала Чък Лори, ще дебютира в ситкома на 19 септември в премиерата на деветия сезон от две части.

„Добрата новина е, че сериалът ще продължи да бъде също толкова неподправен, колкото винаги е бил. Страхотно е, че наехме актьор като Аштън Къчър. Той е изключителен професионалист, талантлив, надарен актьор, който идва с огромно отдаване и ентусиазъм", малко самохвално съобщава президентката на CBS Entertainment Нина Таслер пред сайта TVline.com.

Тя обаче изключва възможността Чарли Шийн да се появи в бъдещи епизоди на сериала.

Няма потвърждение как точно героят на Шийн - Чарли Харпър, ще напусне сериала, но се смята, че премиерата на сезона ще започне с неговото погребение. Той ще бъде убит и на погребението му ще присъстват мнозина от бившите му приятелки, брат му Алън и племенникът му Джейк.

След това героят на Къчър, Уолдън Шмид, ще купи луксозната къща на Чарли на морския бряг, след като редица кандидат-купувачи, сред които и няколко известни гост-звезди, минават да я разгледат.

Алън и Джейк обаче ще продължат да живеят в къщата въпреки смъртта на Чарли - как ще стане този номер още не е ясно.

Междувременно известен букмейкър вече приема залози как точно сценаристите ще се отърват от чичо Чарли. Сред предложенията влизат ревнивец да пръсне главата на плейбоя, да му падне пиано на главата, да изхвърчи с колата си от скала и дори да избяга с Бърта, за да се оженят.