Момче и момиче от Добрич представят съвместна изложба в София

23-годишните Даринка Дончева и Веселин Тодоров завършват в СУ,, Св. Климент Охридски‘‘, след което и двамата продължават да учат в „Нов български университет“ със специалност „Мултимедия и компютърна графика“. В столицата ни те ще представят съвместна изложба „Inside me“.

Момче и момиче от Добрич представят съвместна изложба в София

Бях поканена да направя изложба в софийската пекарна „The Art of Love“, където ежемесечно се провеждат подобни събития. Реших да изживея това удоволствие със също така талантливия си приятел и колега - Веселин Тодоров. За мен е важно човек да споделя успехите и радостта си с другите, споделя Даринка Дончева. Тя допълва, че е щастлива за обединените сили и талант в една съвместна изложба, с която ще могат да зарадват ценителите на красиви картини.




Не е тайна, че и двамата харесват абстрактното изкуство. Затова избират да представят този стил в съвместната им изложба „Inside me“. В превод името на изложбата означава „Вътре в мен“. Избират го, защото знаят, че душата на всеки човек е един шедьовър. Желанието им да представят шедьовъра, който живее вътре в тях, поражда името „Вътре в мен“.

Може би повечето хора, които следят творчеството ми в последните две години, ще очакват картини с шоколад. Истината е, че ще представя нещо ново като стил, което остава изненада, загатва Даринка Дончева.

Откриването на изложбата„Inside me“ ще бъде на 14 октомври, неделя, в софийската пекарна „The Art of Love“ с адрес бул. „Христо Смирненски“ от 19.00 часа. Експозицията ще краси стените на пекарната до 13 ноември. Входът е свободен, струва само една безплатна усмивка.