Девочки свалят сутиени в подкрепа на Медведев

След като фенки на Путин разкъсваха фланелките си в негова подкрепа, сега пък Medvedev Girls ще организират анти-бирен флашмоб.

Девочки свалят сутиени в подкрепа на Медведев
Младите рускини от групата "Медведев е нашият президент!" ще организират флашмоб в четвъртък в подкрепа на инициативата на Дмитрий Медведев за строг контрол върху производството и продажбата на алкохол.

На сайта на групата и в Youtube е публикуван видеоклип, в който фенките на Медведев разказват подробно за идеята си.

"Ние сме Вероника и Анна от групата "Медведев е нашият президент". В отговор на "Армията на Путин" решихме да създадем свой женски отряд, но в подкрепа на Дмитрий Медведев. Наричайте ни "Medvedev Girls"!. Ние сме готови на всичко за Дмитрий Анатолиевич", заявява дългокосата блондинка и започва да сваля блузата си в кадър.

За да видят останалото, любопитните ще трябва да почакат до четвъртък.

Medvedev Girls подкрепят наскоро предложения закон, според който бирата от хранителен продукт преминава в графата алкохол. Същият закон забранява употребата на алкохолни напитки на обществени места - улици, паркове и тн.

Миналата седмица рускините бяха призовани да "разкъсат" за Путин дрехите си от група създадена в социалната мрежа "Вконтакте" и наречена "Армията на Путин".

На 21 юли облечени в бански поддръжнички на Путин пък миеха безплатно автомобилите руско производство.