Бабе има по-хубаво тяло от Тялото

66-годишната актриса Хелън Мирън се оказа изборът на хората за жената с най-добре поддържано тяло. Милър изпревари еталони за дамски извивки като Ел Макферсън (наричана неслучайно Тялото), Кели Брук, Черил Коул и новото откритие Пипа Мидълтън.

Бабе има по-хубаво тяло от Тялото
Носителката на Оскар от 1996 Хелън Мирън знае как да се грижи за тялото си, сочи анкета, поръчана от фитнес-веригата LA Fitness. Цели 17% от хората, дали вота си в допитването, са отличили нея като жената с най-добре поддържана фигура.

66-годишната дама преборва един куп доста по-млади и по-известни чаровници. Второто място например е за модела Ел Макферсън, която от години се подвизава под прозвището Тялото. Въпреки формите си обаче Макферсън е събрала само 10% от гласовете.

Втора подгласничка на Мирън е Кели Брук, следвана от Дженифър Лопес, чието дупе май живее свой собствен живот, и ослепителната Черил Коул.

На осма позиция пък забелязваме най-новото откритие на ценителите на женски тела - сестричката на кралската булка Кейт - Пипа Мидълтън. С прилепналата си рокля от сватбата единствената госпожица, останала у Мидълтънови, спечели уважението на хората с обаянието си. Кака ? Кейт пък може мъничко да ? завиди, понеже въобще не е влязла сред поддържаните жени в класацията.

„Първенството на Хелън Мирън показва, че когато става въпрос за поддържането на фигурата, възрастта не е нищо друго освен  цифра", казва Тони Орм.

Предполагаме, че мъжете не будят чак такъв интерес като дамите, но все пак протоколно ще отбележим, че в тази половина от класацията лидер почти очаквано е Дейвид Бекъм, следван от агент 007 Даниъл Крейг, Брад Пит и спасителят на плажа (и пияница) Дейвид Хаселхоф.