Атанас Семов: Избори за Велико НС и промени в полицията в Добрич при победа на изборите

Ако бъда избран за президент ще предизвикам избори за Велико народно събрание, като за целта уволня Бойко Борисов. Това заяви на пресконференция в Добрич кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов.

Атанас Семов: Избори за Велико НС и промени в полицията в Добрич при победа на изборите

Нашата задача е да сменим модела на държавата; изоставането, обедняването и демографското изчезване ще продължат, ако не сменим правилата, смята Атанас Семов.  


 

Според кандидат-президента на РЗС и заместник председател на партията броят на депутатите трябва да бъде намален на 100, всички имунитети трябва да се премахнат, назначените на изборни длъжности трябва да могат да бъдат отзовани от граждани и да могат да бъдат избирани за максимум два мандата на една длъжност, държавната администрация да бъде намалена наполовина, а образованието трябва да стане стратегически национален приоритет.

 

При успех в президентските избори Семов ще поиска от главния секретар на МВР да смени целия ръководен състав на полицията в Добрич.

 

Той определи Добрич като една забравена от Бога, царя и пъдаря му област на страната. На всички избори в Добрич ние няма да спускаме парашутисти, а ще издигаме местни хора, включително и на тези за Велико народно събрание през 2012 година, заяви зам. председателят на РЗС.

 

Атанас Семов съобщи, че в страната тече процес на напускане на активисти и цели структури на ГЕРБ в посока РЗС. Това се наблюдава и в Тервел, допълни той.