Ревнив руснак отвлече Мис България 2009

Бившият приятел на Мис България 2009 Антония Петрова - руснакът Александър Бередин е отвлякъл миската от столично заведениe. След сигнал в полицията, Бередин е задържан, а Петрова е била освободена.

Ревнив руснак отвлече Мис България 2009
Носителката на титлата Мис България 2009 Антония Петрова стана жертва на отвличанe.

Миската обаче не е попаднала в ръцете на някоя група за отвличания срещу откуп, а е била похитена от бившия си приятел - руският бизнесмен Александър Бередин.

Драмата се е разиграла снощи в ресторант в столичния кв. "Бояна", където 26-годишната дама вечеряла с рапъра Адриан Рачев-Румънеца, съобщиха от столичната полиция.

Малко след 20,00 ч пред заведението спрял бял джип Мерцедес, от който слязъл 46-годишният Бередин и нахлул в ресторанта, безцеремонно издърпал Петрова и я напъхал в багажника на джипа, след което потеглил в неизвестна посока.

Миската успяла да набере телефона на майка си и казала, че е отвлечена от Бередин.

Сигналът в полицията подали родителите на Антония и екипи на СДВР за минути блокирали улиците, откъдето може да мине колата на руснака.

Така се стигнало и до капана на бул. "Тодор Александров" и бул. "Мария Луиза", където около 23,30 ч колата е спряна, а Бередин арестуван.

Антония Петрова е открита в автомобила с охлузвания по тялото и увита в одеало.

Похитителят е задържан за 24 часа, но отрича да е отвличал миската.

По думите на ревния руснак тя се качила доброволно, защото обичала да се вози.