Криминално проявен нападна клинична лаборантка в добричката болница

Около 13.00 часа днес в полицията е получено съобщение за пострадала жена на 46 години, служител на МБАЛ Добрич. Незабавно на място са изпратени полицейски екипи, които установяват, че при изпълнение на служебните си задължения жената е била нападната от непознат мъж.

Криминално проявен нападна клинична лаборантка в добричката болница

От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия от полицейските служители е установен и задържан извършителят на деянието Н. Н. на 32 години, от град Добрич, известен на МВР. Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура - Добрич. Назначена е съдебна медицинска експертиза. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство, съобщават от ОД на МВР - Добрич.



По информация на телевизия Добрич, пострадалата е настанена в неврохирургия с комоцио и съмнение за фрактура на лявото слепоочие. До инцидента се стигнало след вземане на кръв от дете на година и няколко месеца. Майката имала претенции, че лаборантката е стиснала силно ръката на детето, но си тръгнали след взетата проба. Около 20 минути след това, тя се върнала с мъж, който ударил с юмрук в окото лаборантката, съобщава телевизия Добрич.