Пак зарязаха Чичо Чарли

Приятелката на Чарли Шийн Натали Кенли не можа да издържи на неговото скандално поведение. Тя беше с него на турнето в Америка и понесе всичките му изцепки, но изглежда в един момент нервите ѝ не са издържали.

Пак зарязаха Чичо Чарли
3_135Изненадващо Натали си събрала багажа и напуснала дома на Шийн в Лос Анджелис. Чарли бил толкова бесен за това, че е зарязан, че поискал мацката да му върне лъскавия Mercedes-Benz S63 за $160 бона, който ? подарил миналата година.

След това обаче размислил, разменили си остри реплики по телефона и той решил да се обади на три свои приятелки, съответно от Мексико, Австралия и Колумбия. Девойките, много вещи в сексуалните умения, го накарали да забрави, че е на 45 и е зарязан.

Всъщност моделката Натали Кенли е втората жена, която го зарязва от началото на годината. През април порно звездата Бри Олсън му съобщи, че късат с sms по телефона.

Звездата от "Двама мъже и половина", който е женен три пъти и има пет деца, дълго няма да остане сам. В началото на месеца сайтът за запознанства Establishedmen.com му предложи $3 млн. , за да стане лице на кампания, която има за цел да събере богати мъже с жени "в нужда". Фирмата дори обмисля да направи Шийн шеф на отдела, който се занимава с промоциите, продажбите и рекламата.