Какво включва една мото екипировка?

Почти всеки, който е фен на моторите със сигурност държи на дизайна на екипировката си за мотор. Но фокусът ни не трябва да е само върху външния вид, но и върху самото качество на екипировката. Тя трябва да бъде с качествена изработка от здрави и надеждни материали.Тя е изключително важна, защото от това колко е здрава, зависи степента на нашата безопасност и сигурност, докато сме на пътя.

Какво включва една мото екипировка?

Погрешно е да се смята, че трябва да инвестираме маса пари за наистина надеждна маркова мото екипировка. Можем да си вземем надеждна екипировка от високо качество, която е в същото време на приемлива цена от онлайн магазин Motoekip. Там се предлага богата гама от различни размери и дизайни екипировка и аксесоари за мотоциклети. Магазинът работи с едни от водещите производители на маркова мото екипировка с доказано качество:  APRO, AGV, GMAC, NITRO, O'NEAL, WULFSPORT. Затова мотоекипировката, която ще намерите там е с доказано качество и ни осигурява безопасността, от която се нуждаем. Ето част от мото екипировката, която магазинът предлага:



Каски:

Каските, които магазинът предлага са 4 вида: FULL FACE, каски за скутери, мотокрос каски и отварящи се. Всички каски отговарят на DOT сертификат за безопасност и качество.
FULL FACE каските са с аеродинамична форма и с изцяло сваляща се комфортна подплата. Имат лек корпус, направен от фибро стъкло, нишки от карбон и въглерод и иновативни  вентилационна и охладителна системи. Оборудвани са със слънчев визьор, с покритие защитено от надраскване. Имат регулируема вентилация на устата и са леси за пране и почистване.
Каските за скутер са с вградени слънчеви очила и удобна подплата.
Каските за мотокрос са леки и аеродинамични, направени са от здраво фибростъкло, карбонови нишки и въглерод, с подвижна и сваляща се козирка и удобна вътрешна подплата, която се сваля. Те имат интегрирана вентилационна система и DOT и ECER 22-05сертификат за качество и безопасност.
Отварящите се каски имат ECER 22.05 сертификат за качество и микрометични  закопчалки, имат също визьори с покритие против надраскване  и два задни отдушника за проветрение.

Екипи:

Предлагат се кожени и текстилни екипи. Кожените екипи са от естествена кожа и са 100% водоустойчиви и вятъроустойчиви. Тексилните екипи имат сваляща се термо подплата със цип,  меки протектори, устойчиви са на вятър и вода.

Кожени и текстилни  якета:

Кожеxите якета са направени от естествена кожа и имат перфорирана кожа на ръкавите и сменяеми протектори на раменете и лактите.
Текстилните якета имат сваляема термо подплата и протектори със стандарт EN 1621.1   и вентилационни отвори на гърба. Също така са направени от водоустойчиви и дишащи материи.

Ръкавици:

Предлагат се кожени, текстилни и дамски ръкавици, които са  от водоустойчиви и дишащи материи и с термо подплата за зимата.

Панталони:

Също и мотодънки и панталони с вентилация и с подсилени и еластични материи, от които кевлар, за максимални удобство и безопасно

Мотокрос:

Също се предлага и пълна екипировка за мотокрос : ботуши, крос протектори, крос тениски, мото крос бричове, мотокрос екипи, бричове, джърсита, очила за мотокрос и ръкавици.

Ботуши:

Ботушите, които предлага магазинът, са със удобна негорима кожа в областта, която се намира близо до ауспуха или двигателя и омекотени комфортни стелки.