Добричлии вече могат да обзавеждат домовете си по специални програми

От началото на почти изтеклия вече месец юни имаме уникалната възможност да обзавеждаме своите жилища по специално създадени програми за обзавеждане.

Добричлии вече могат да обзавеждат домовете си по специални програми

Тези програми са дело на добричката фирма „Мебел 94“ и в тях могат да се включат всички, които посетят някой от фирмените магазини на мебелния производител и си поискат талон за съответната програма.


 

Възможностите за планирано и поетапно обзавеждане с гарантирани във времето и предварително уточнени отстъпки и подаръци са насочени към две основни групи на пазара на мебелното производство – от една страна са тези, които в момента строят своите жилища, програма „Обзавеждане в бъдещето“ и от друга страна тези, които са си закупили жилище преди не повече от 1 година, програма “Обзавеждане за новодомци“.

 

От  ръководството на „Мебел 94“  информираха, че ограничения за броя на желаещите да се възползват от програмите няма и няма да бъдат налагани такива и занапред. 

 

Повече информация за програмите можете да получите във фирмените магазини и в интернет страницата на мебелния производител. Линк към сайта на "Мебел-94".