Гола тича из Берлин, полицията безсилна да се намеси

Полицията може само да наблюдава, но не и да задържи побесняла ексхибиционистка в немската столица – причината е пробойна в законодателството на страната.

Гола тича из Берлин, полицията безсилна да се намеси
Анет Кайзер редовно тичка из Берлин както майка я е родила, но полицията е безсилна и не може да я задържи.

Германската ексхибиционистка практически е недосегаема от органите на реда, тъй като според законите на страната могат да бъдат арестувани единствено хора, излагащи на показ голото си тяло и изпитващи сексуална възбуда от този акт. В случая на Кайзер обаче е много трудно да се установи дали тя изпитва сексуален подтик или не.

Източници от полицията, разказва британското списание Metro, твърдят, че при мъжете е много по-лесно да се задържат противозаконните случаи на ексхибиционизъм, тъй като ясно си личи кога обектът изпитва сексуална възбуда.

При жените обаче това е почти недоказуемо в „полеви" условия, защото например в случая на Анет няма видими външни признаци, че госпожицата е възбудена.

И така, докато не се вземат законодателни мерки, ще са доволни всички, освен обществените пуритани - фрау Кайзер ще се лести гола, колкото си ще, а херовете по улиците ще са щастливи да съзерцават красивите ? форми.