Добруджа 07 приема Тетевен волей

След 2 поредни гостувания в Суперлигата, предстои домакински мач за шампионите.

Добруджа 07 приема Тетевен волей

В мач от 5 кръг на мъжката волейболна Суперлига Добруджа 07 приема Тетевен волей в зала "Добротица" в Добрич утре, събота, от 18.00 часа.



Добруджа 07 излиза за първи домакински успех в първенството. Отборът от Добрич започна защитата на титлата с 3 победи и 1 загуба, като успехите бяха постигнати при гостувания - в Дупница, Кърджали и Перник над Марек, Арда и Миньор. Във временното класиране Добруджа 07 е на четвърто място. Пети е именно Тетевен волей с 2 победи и 2 загуби от началото на кампанията.

Междувременно стана ясно, че домакинският мач за Купата на CEV срещу Хурикаани (Лоймаа) ще се играе в Двореца на културата и спорта във Варна на 22 декември. Това съобщават от клуба на официалната си фейсбук страница.

Припомняме, че след разменени домакински победи с Абиант Ликургус (Грьонинген) - 3:0 в Холандия и 3:2 във Варна, Добруджа 07 отпадна от Шампионската лига, но продължава своето евроучастие във втория по сила турнир - Купата на CEV. Съперник на Добруджа 07 на 1/32-финалите е Хурикаани (Лоймаа). Първият мач е на 7 декември във Финландия. При успех срещу Хурикаани, на 1/16-финалите през януари Добруджа 07 ще срещне гранда от Италия Тренто.