Зелени човечета: Извънземните пристигат на 12 септември

12 септември е датата, на която се предвижда да бъдем посетени от представители на извънземна цивилизация. Това се посочва в доклад на виден аржентински астроном, който забелязва кораби на зелените човечета да се крият зад кометата C/2010 X1 (Elenin).

Зелени човечета: Извънземните пристигат на 12 септември
Доклад на виден атроном от Аржентина назовава точна дата за посещението на нашата планета от извънземни.

Доводите в подкрепа на твърдението, че скоро ще осъществим дългоочакваната среща от трети вид, се базират на кометата C/2010 X1 (Elenin), открита през декември 2010 г.

Астрономът Серхио Тоскано разгледа фотографиите на небесното тяло и установява, че зад него се виждат два цилиндъра, пише в. "Стандарт".

"Тези цилиндри именно са космическите кораби, които се управляват от пришълците", обяснява астрономът своето откритие. Според него извънземните се крият зад кометата, за да не ги открием ние по-рано от предвиденото.

Тоскано смята, че  астероидите служат за щит на зелените човечета. Възможна е и хипотезата, самата комета да е част от гигантски кораб, който се състои от два отсека. С него извънземните пътешестват из Космоса и гостуват на различни планети, смята астрономът.

Тоскано отсече, че същите догадки изказали още миналата година и китайски учени, но информацията била засекретена от Американската космическа агенция.

Според него земляните за пръв път ще се срещнат с чуждопланетен разум точно на 10 септември 2011 година.