Добричлията Дамян Попов играе в Коса

Нора и Дамян Попов от Мusic idol 2 ще се излязат на сцената на младежкия театър "Николай Бинев" на 21 май. Айдълите ще играят неостаряващия мюзикъл "Коса" под режисурата на проф. Андрей Аврамов.

Добричлията Дамян Попов играе в Коса
Любимият на поколения мюзикъл често е определян като своеобразна битка на хипи културата срещу войната във Виетнам, както и като призив за мир, свободна любов и поголовно щастие.Този път обаче айдълите ще обединят сили в подкрепа на нова благородна кауза.

Приходите от представлението ще помогнат на децата, болни от детска церебрална парализа в клинико-рехабилитационното отделение гр. Банкя.Инициатори на благотворителния спектакъл са българският клон на международната организация „Марш на любовта". В мюзикъла ще се включат още и дъщерята на Камелия Тодорова - Рейчъл Роу, Дани Огнянов както и екс-вокала от "Шоуто на Иван и Андрей" - Ясен Зердев.

Припомняме, че един от младите таланти Нора Караиванова, която е любимка на примата Лили Иванова, ще подгрява шведското дуо Роксет, на концерта им у нас. Добричлията Дамян Попов пък наскоро записа най-новото си парче, в което с вокали участва и фолк певицата Анелия.