Булка-беглец провали петия годеж на Митьо Пищова

Булка-беглец провали петия годеж на колоритния плейбой Мито Пищова. Избранницата на Пищова е бивша манекенка, около 24 години, родена в едно китно градче в България, област Ловеч, близо до Троян. Годежът трябваше да се състои от 12.00 ч. в Троянския манастир, съобщава Troian.com.

Булка-беглец провали петия годеж на Митьо Пищова
Младоженецът, накипрен изцяло в бяло, се появи в манастирския двор с малък антураж и група журналисти с над 40–минутно закъснение след обявения сакрален 12-и час за светата служба, която да го свърже навеки с митичната красавица, на която се спрял.
 
До него обаче не застана бившата 24-годишна манекенка от нашия край, както бе оповестена предварително избраницата. Оказа се, че тя – ако не е булка фантом, е булка – беглец.
 
Извън църквата, под навеса със свещниците Пищова показа на всички кутия за обувки, от която извади сребрист сандал с дълъг ток – „Ето я булката, само това остана от нея“, заяви работодателят на красавици.
По обяснението му снощи се оказало, че избраницата липсва, търсили я цяла нощ, но – безрезултатно. При нея били и роклята, и диамантеният пръстен, скрепил съюза им, и останалите екстри като годеница на такъв мъж. Видимо неразстроен от загубата, неосъщественият за пети път младоженец великодушно обяви, че оставя всичко това на девойката, и че ще трябва да търси шеста кандидатка.
 
Той каза още, че гощавката в ресторант „България“ не се отменя, присъстващите да заповядат в 20 ч., за да видят, че 10-те печени агнета ги има. Имаше я и 10-метровата розова лимузина пред манастира, а цветята, предназначени за младоженката – впрочем доста семпъл букет, Митьо остави за църквата.
 
След фотосесия и снимки с петте манекенки в къси роклички в бяло, зелено и червено, и кумовете, гостите си тръгнаха, утешени с няколко песни на архимандрит Пахомий и утешителни думи на свещеника отец Борис, които очакваха да извършат ритуала. Митьо Пищова каза, че много искал – тъй като досега нямал късмет в избора си, този път нещата да са наред. Журналистите обаче не вярваха 100%, че мистериозната годеница не е фантом и рекламен трик, а наистина съществува. За чест на хората от нашия край обаче ще трябва да се каже, че малцина бяха дошли да зяпат светската проява.
 
 
Преди церемонията бе обявено и менюто за гостите, което включва:
 
1. Селектирано вино - 1 бутилка 
2. Марково уиски - 100 грама
3. Ред Бул - 1 кутийка
4. Кока кола - 1 бутилка
5. Минерална вода - 1 бутика
6. Ордьовър скъпи мезета - 400 грама
7. Зелена салата с моцарела - 400 грама
8. Дроб сарма - 400 грама
9. Агнешко чеверме - 400 грама
10. Индийски ядки - 100 грама
11. Годежна торта – 300 грама