Радан Кънев: Всичко от което има нужда Добрич го предлагаме чрез кандидатурата на Йордан Йорданов

Всичко от което има нужда Добрич го предлагаме чрез кандидатурата на Йордан Йорданов, каза Радан Кънев, съпредседател на Реформаторски блок, на среща във фирма „Тедива”.

Радан Кънев: Всичко от което има нужда Добрич го предлагаме чрез кандидатурата на Йордан Йорданов

Той допълни, че има своята отговорност,  че досега не са имали силен десен, динамичен и надежден кандидат за кмет. Промяна е необходима, не може вечно да си на власт, защото се изморяваш, а хората покрай теб се корумпират, допълни Кънев.



Промяната ние виждаме в лицето на Данчо и силно мнозинство в Общинския съвет, за да не остане Добрич мястото, където самотно живеещи пенсионери чакат рентата си да не закъснее, коментира съпредседателя на реформаторите. Радан Кънев се срещна с жителите на Добрич и изрази своята съпричастност към бъдещето на града. „Народната мъдрост казва, откъдето е жената оттам е и родата, а аз съм добрички зет, така че не само като политик, но и като човек съм истински съпричастен към случващото се в Добрич”, сподели реформаторът. Това, че е ремонтиран градския парк, че има поставени кашпи и теменужки, не прави Добрич по-добро място за живеене, каза още той.

„Можем да променим нещата, затова сме тук и за това работим”, каза пред служителите на добричката фирма кандидатът за кмет Йордан Йорданов. Осигуряването на спокойна инвестиционна среда за фирмите, прозрачност и отговорно поведения към всички решили да произвеждат в града ни е гаранция, че Добрич ще бъде предпочитано място за бизнес. Така ще се осигурят и работни места, за да останат младите хора в родния си град.

Това е нашата амбициозна и изпълнима цел, това е гаранция, че ще променим настоящето на Добрич, категоричен е Йорданов.