Йордан Йорданов: Местната власт е длъжна да осигури нормални условия за работа

Йордан Йорданов: Местната власт е длъжна да осигури нормални условия за работа на хората, които с труда си определят икономиката на града

Йордан Йорданов: Местната власт е длъжна да осигури нормални условия за работа

Въпреки че работещите предприятия са все по-малко, общината не мисли за осигуряване на елементарно удобство за служителите, пътуващи до индустриалния квартал. Това споделиха работещите във фирма „Веселина” на среща с кандидата за кмет Йордан Йорданов. Общественият транспорт не е съобразен с нуждите на работещите в индустриалния квартал, автобусите се движат на интервал от един час, а в събота няма изобщо транспорт, коментираха те. Йорданов категорично заяви, че местната власт е длъжна да осигури нормални условия за работа на хората, които с труда си определят икономиката на града.



Служителите в добричката фирма определиха като най-големи проблеми на Добрич липсата на работа и лошата инфраструктура.

Проблемите на Добрич са ясни, сега е необходимо да запретнем ръкави и да работим за решаването им, каза Йордан Йорданов. Той изтъкна, че негов приоритет и  приоритет на екипа му са именно хората на Добрич, защото без да се създадат нормални условия за живот и работа, всички градинки са безсмислени. Ние не правим неизпълними обещания, но Ви гарантираме че ще работим, за да осигурим сигурност, по-добра инфраструктура в кварталите и по-сигурна среда за бизнеса, категоричен е Йорданов. Това са основните стълбове в програмата му, за да е Добрич по-добро място за живеене.