Миро пее днес в Добрич

Талони за концерта на Миро ще се продават от 14 часа в Летен театър.

Миро пее днес в Добрич

Звездата на българската поп-музика Миро ще пее за 4-годишната Александра Маркова от Добрич. Обичаният изпълнител, който е родом от нашия град, ще бъде специален гост на петия благотворителен концерт "Да протегнем на Алекс ръка!".

Той ще се проведе днес от 18 часа в Летния театър в Добрич. При дъжд благотворителната проява ще е спортна зала "Добротица". Популярните и обичани в цяла България изпълнители на хип-хоп "The center"-Варна, с хореограф Гош също ще участват в концерта днес. На сцената ще се представят и най-изявените изпълнители на добричките певчески и танцови школи. За Алекс ще пеят брат й Мирослав Марков, Кристина Аврамова, Николай Марков и вокална група "Звездици" от сдружение "Ръка за таланта" с вокален педагог Стефка Димитрова, формация "Новите" и трио "The voices" от СОУ "Свети Климент Охридски" с ръководител Милена Пеева, Християна Дънкова, Гергана Великова и Ани Сарандева от студиото за поп-рок певци "Сарандев" при общински младежки център "Захари Стоянов" с вокални педагози д-р Божана Байчева и Цанимир Байчев, Михаела Евтимова и Ани Стоянова от арт-център "Палитра" с вокален педагог Анелия Иванова. Танцовите си умения ще представят възпитаниците на зонална танцова организация "Алексия" с хореограф Севдалина Мавродиева-Нейкова, арт-център "Палитра" с ръководител Иван Иванов и хип-хоп формациите "NNS crew" и "TBA crew" с хореограф Миглена Георгиева.


 

Билети за концерта ще се продават днес от 14 часа в Летен театър - Добрич.

 

Миро е артистичният псевдоним на Мирослав Костадинов, известен български поп-певец, текстописец и композитор. Той става известен в България като част от хитовия дует „КариZма“ заедно с Галя. През 2007 г. започва своята солова кариера и за кратко време прави хитовите песни „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е Септември“, „Убиваме с любов“. През 2009 г. Миро издава своя солов албум „оМИРОтворен“. През есента на 2009 г. е поканен да бъде българският представител в Евровизия 2010 в Осло /Норвегия/.