Само Кико пропуска домакинството на Поморие

Футболистите със сигурност ще направят всичко възможно да победим, надявам се да успеем, срещаме много труден противник, но за нас е важно не противникът да е слаб, а ние да сме по-силни от съперника, сподели старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов.

Само Кико пропуска домакинството на Поморие

В събота, 15 август, от 18.00 часа, Добруджа приема Поморие на стадион "Дружба" в Добрич в мач от 4 кръг на Б група. Гостите са лидер с пълен актив от 9 точки, а жълто-зелените са осми с 4.




Добрата новина от лагера на Добруджа е, че в отбора няма контузени. Защитникът Слави Сталев пропусна вчерашната тренировка заради вирусно заболяване, но от днес отново тренира.

Единственият, който ще пропусне мача с Поморие, е капитанът Кристиян Димитров. Той е наказан за следващите 3 мача за получения червен картон срещу Созопол.

Кико е важна част от отбора, дава самочувствие на останалите, играе сърцато и отсъствието му ще се отрази, но затова сме 18 човека - за да има кой да замести наказаните и контузените, коментира страши треньорът на Добруджа Димчо Ненов.

Той разкри, че пред него има 3 варианта за поста на Кристиян Димитров - Александър Йовчев, Младен Димитров и Костадин Ничев могат да играят на поста десен бек.

Наставникът обаче разкри, че повече го притеснява играта на отбора в атака и не е доволен от показаното от отбора в градивен план в последния мач - гостуването на Созопол.