Фирма "Свет" раздаде награди за своя 20-годишен юбилей

Имената на печелившите бяха изтеглени навръх рождения ден. Фирма "Свет" започва своята дейност на 8 август 1995 година и днес навършва 20 години.

Фирма "Свет" раздаде награди за своя 20-годишен юбилей



По случай юбилея бе организирана томбола. Участието в нея не бе обвързано с покупка. През изминалите 3 месеца всеки посетител на магазина на "Свет" имаше възможност да потърси артикул с червен етикет и след като го открие, да добави своето име към томболата.



Бяха осигурени 3 награди - автоаптечка, пожарогасител за кола и градински маркуч.


Имената на печелившите бяха изтеглени днес лично от Светлана Андреева – собственик и управител на "Свет" ЕООД - Добрич.

Ето и кои са късметлиите и какво печелят:
Марин Иванов Димитров - автоаптечка
Еджевит Кямил - пожарогасител за автомобил
Ненчо Рогов - 20-метров градински маркуч

Ръководството на фирма "Свет" ще се свърже с тримата печеливши на посочените от тях телефони, за да уточнят как да получат наградите си.


За "Свет" цялата седмица преминава под знака на тържествата, чиято кулминация е тази вечер с фирмено парти за настоящи и бивши служители.



Фирма "Свет" се занимава с търговия и сервиз на пожарогасители, предлага пълно абонаментно обслужване на пожарогасителна и пожароизвестителна техника, изготвяне на досие по организация на ПАБ, практическо и теоретическо обучение с пожарогасителна техника. На "Свет" се довериха Областна администрация – Добрич, Община Добрич, Община Добричка, Община Генерал Тошево, Община Крушари, Съдебна палата – Добрич, училища и детски градини в Добрич, Пътнически превози – Добрич, Добруджански хляб АД, Савимекс – Добрич, Тедива – Добрич, Веник – Добрич, Лайтхаус голф ризорт и много други институции и големи фирми от Добрич и областта. Фирмата разполага с два обекта в Добрич. Складът се намира на бул. "25 септември" 51 и там се извършват продажбите на едро. За търговия на дребно се използва магазинът на бул. "Добричка епопея" 10, точно срещу ЖП гарата. Там се предлагат пожарогасители, PVC и каучукови маркучи, битова химия, моторни масла, течност за чистачки.